Hotel Botrytis

Hotel Botrytis - Mád

Exkluzív bed and breakfast hotel a Tokaji Borvidék egyik legizgalmasabb gyöngyszemén, Mádon. A hotel illeszkedik Mád hagyományos értékeihez, megtartva a dűlők és a természet közelségét, de egyben ki is emelkedik azzal a minőséggel, amit egy boutique hotel tud nyújtani. Az épület visszafogott homlokzatot kapott, helyi, minőségi anyagok felhasználásával, megújuló energiaforrásokra alapozva a működést. A hotelt családias belső terek jellemzik, saját parkolóval, terasszal és kerttel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a szőlőhegyekre.
Ideális helyszín családi pihenésre, baráti társaságoknak, romantikus kikapcsolódásra vágyóknak egyaránt.


Hotel Botrytis - étterem

A Hotel Botrytis a világörökségi területre érkező borkedvelők mellett az utazni vágyókat is várja, akik szeretnék meglátogatni Tokaj-Hegyalja turisztikai célpontjait, megkóstolni a történelmi dűlők borait és az azokhoz illeszkedő, nemzetközi színvonalú ételsorokat, helyi kézműves termékeket.

A Hotel Botrytis része lett a turisztikai és gasztronómiai különlegességeket őrző Mád történelmének. Azok számára, akik ezt a “különleges történetet” személyesen is megismernék, ez a hotel magas színvonalon kínál pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket.